Categorii servicii
INSTALATII
 
LUCRARI CONSTRUCTII


TAGS:  confectii fier forjat porti fier forjat mobilier fier forjat garduri fier forjat balustrade fier forjat scari fier forjat grilaje ferestre galerii obiecte decorative grilaje balcoane
 
Confectii din fier forjat

Confectii din fier forjat

CMA Exigent Construct confectioneaza la cele mai inalte standarde, modele diverse de porti din fier forjat, balustrade, scari, garduri, grilaje pentru ferestre si balcoane, obiecte decorative, suporti de flori, mobilier, galerii pentru draperii si perdele, toate din fier forjat.

Materialele pe care le folosim la confectionarea lucrarilor din fier forjat sunt de cea mai buna calitate, extrem de durabile. Pentru finisare utilizam vopsele speciale, cu protectie anticoroziva, de diverse culori.

Primim comenzi pe baza de proiect pentru obiecte din fier forjat, dar va si consiliem asupra deciziilor pe care urmeaza sa le luati in privinta alegerii modelelor, pentru personalizarea elementelor decorative din fier forjat.


     
  Constructii

RENOVARE CONSTRUCTII
CONSTRUCTII NOI
PAVAJE, TROTUARE
CONFECTII FIER FORJAT
CONFECTII INOX
PLACARE CU POLISTIREN
TAMPLARIE PVC
DEMOLARI SI TRANSPORT
SAPATURI MECANIZATE
PLACARI CU MARMURA
 
             


Confectii fier forjat, porti fier forjat, mobilier fier forjat, garduri fier forjat, balustrade fier forjat, scari fier forjat, grilaje ferestre, galerii perdele, grilaje balcoane, obiecte decorative fier forjat