Categorii servicii
INSTALATII
 
LUCRARI CONSTRUCTII


TAGS:  tamplarie PVC geamuri termopan foi de sticla transmisia termica confort termic balcoane pvc terase pvc usi pvc ferestre pvc poluarea sonora
 
Tamplarie PVC
tamplarie pvc

CMA Exigent Construct executa cu profesionalism si promptitudine lucrari de montaj tamplarie pvc pentru ferestre, usi acces de interior si exterior, paravane, balcoane, terase.

Pentru alegerea corecta a tipului de geamuri termopan sau tamparie PVC va punem la dispozitie servicii de consiliere in domeniu, astfel aveti posibilitatea sa optati pentru ansambluri formate din doua foi de sticla cu grosimi variabile, etansate perfect reducand transmisia termica si fonica.

Componentele de tamplarie PVC vor fi deasemenea selectate in functie de conditiile climatice, poluarea sonora si topografia zonei.

Toate acestea, combinate, vor oferi un confort termic, fonic si estetic. Va asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru preluare de comenzi.

     
  Constructii

RENOVARE CONSTRUCTII
CONSTRUCTII NOI
PAVAJE, TROTUARE
CONFECTII FIER FORJAT
CONFECTII INOX
PLACARE CU POLISTIREN
TAMPLARIE PVC
DEMOLARI SI TRANSPORT
SAPATURI MECANIZATE
PLACARI CU MARMURA
 
             


tamplarie PVC, geamuri termopan, foi de sticla, transmisia termica, confort termic, balcoane pvc, terase pvc, usi pvc, ferestre pvc, poluarea sonora