Categorii servicii
INSTALATII
 
LUCRARI CONSTRUCTII


TAGS:  masuratori PRAM verificare PRAM bransamente electrice prize de pamant paratraznete tablouri electrice instalatii electrice punere la pamant masurare pram buletin de verificare pram
 
Masuratori P.R.A.M. si Bransamente electrice

masuratori pram, bransamente electrice

Executie prize de pamant si paratraznete, executii instalatii electrice de joasa tensiune, executie si montaj de tablouri electrice, obtinerea autorizatiei de functionare pentru instalatii electrice noi.

Verificarea PRAM inseamna verificarea protectiei prin punere la pamant si a paratrasnetelor si are ca scop prevenirea electrocutarii personalului, prevenirea incendierii cladirilor si a distrugerii aparaturii electrice si electronice.

Masuratori PRAM inseamna masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de punere la pamant si verificarea tuturor continuitatilor instalatiilor care asigura protectia prin punere la pamant. Se utilizeaza aparatura speciala.

Verificarile PRAM se realizeaza de doua ori pe an, pe timp uscat si pe timp umed. Buletinul de verificare PRAM include conditiile de masurare, locul masurarii, tipul aparatului, executantul.
Daca in urma masuratorii PRAM, instalatia electrica prezinta pericol, se pot remedia problemele si se fac din nou masuratorile PRAM.

.


 

     
  Constructii

RENOVARE CONSTRUCTII
CONSTRUCTII NOI
PAVAJE, TROTUARE
CONFECTII FIER FORJAT
CONFECTII INOX
PLACARE CU POLISTIREN
TAMPLARIE PVC
DEMOLARI SI TRANSPORT
SAPATURI MECANIZATE
PLACARI CU MARMURA
 
             


masuratori PRAM, verificare PRAM, bransamente electrice, prize de pamant, paratraznete, tablouri electrice, instalatii electrice, punere la pamant, masurare pram, buletin de verificare pram